Венко Сабрутев от “Продължаваме промяната се е видял в кафето с

...
Венко Сабрутев от “Продължаваме промяната се е видял в кафето с
Коментари Харесай

Предлагат ли постове на Каримански, за да се откаже от БНБ?

Венко Сабрутев от “Продължаваме смяната ” се е видял в кафето с претендента на Има Такъв Народ за шеф на Българска народна банка Любомир Каримански и го е попитал какво мисли за това да е предложение за представител на България в Световната банка. Това сподели в ефира на Нова телевизия самият Сабрутев, който разяснява проблема с избор на началник на Българска народна банка.

Той обаче изясни, че не бил предложил постове на Любомир Каримански. " Направих предложение за излизане от обстановката ", уточни Сабрутев. 

" Дискутирахме опцията обединението да излезе с нова кандидатура, която да сплоти обединението. Той сподели, че би трябвало да приказва със Слави Трифонов и с Тошко Йорданов ", изясни депутатът от “Продължаваме смяната ”.

Сабрутев беше безапелационен, че от " Продължаваме промяната " са търсили най-подходящия претендент - с отлича теоретична и практическа подготовка. Той отхвърли да е имало предварителна спогодба Каримански да заеме поста на началник на Българска народна банка и съобщи, че нямат подозрение за професионалните му качества. “В общественото пространство се тип информация, която е леко притеснителна ”, сподели Сабрутев. Сабрутев акцентира, че отдръпването на кандидатурата на Гюров е станало, с цел да не оставят избора в ръцете на опозицията. 

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР